Tømrermester Martin Sørensen

Kvalitetsarbejde til tiden!

Gulv

Gulve skal være flotte, brugbare og holdbare.

LoftHimsGulvKøkken

Gulve udsættes for flere komplikationer end nogen anden enhed i hjemmet, og kvaliteten af gulve i både huse og lejligheder måles på levetid. Der kan være mange årsager til, at nye gulve er attraktivt for dig, men den mest almindelige grund er hovedsageligt slitage, og er som regel et problem, der er at finde i samtlige husstande, i større eller mindre grad, rundt omkring i hele Danmark.

Mange kaster sig ud i en totalrenovering af lejlighed eller hus, når de i første omgang overtager boligen, og nye gulve står ofte højt på ønskelisten. Vi ved godt alle sammen, at resten af hjemmet også oplever hårde tider, når der opsættes nye hylder, skabe, lamper eller fladskærms-tv’er, men det er komplikationer, der i langt de fleste tilfælde hurtigt er overstået.

Gulve betrædes et utal af gange hver eneste dag af samtlige medlemmer af en husstand. Det er ikke noget, der med det samme betyder forandringer i forhold til udseende, men det vil med garanti medføre problemer i fremtiden. Det er naturligvis umuligt fuldstændig at undgå slitage, men det er vigtigt at sikre sig, at man i hjemmet har gulve, der ikke skal udskiftes en gang om året.

Uanset om du er på udsigt efter gulve, der skal placeres i gangen, stuen, køkkenet, soveværelset eller på badeværelset, er der naturligvis nogle krav, du skal være sikker på, at dine fremtidige gulve overholder. Gulve skal selvfølgelig være pæne, og designet skal passe ind i forhold til resten af rummets indretning, men forskellige materialer har forskellige grader af funktionalitet og holdbarhed.

Uanset om du vælger et gulv med en overflade af træ, fliser, linoleum eller et helt fjerde materiale, tilbyder vi en lang række af løsninger, og vi har evnen til at producere netop det design, du går og drømmer om. Vores gulve byder på en unik kombination af udseende og holdbarhed, og du vil ikke have travlt med at dække dine nye gulve til med tæpper og store møbler.

Design by Michael Skov | Webmaster Michael Skov