Tømrermester Martin Sørensen

Kvalitetsarbejde til tiden!

Totalentreprise

Få drømmen føret i ud livet.

6107d3345c9304feb1400c2a60601897

Hvis du lader Tømrermester Martin Sørensen stå for dit byggeprojekt, sørger Tømrermester Martin Sørensen for, at du kun skal have kontakt med én person gennem hele forløbet og kun ender med én og den aftalte regning efter endt projekt. Tømrermester Martin Sørensen sørger også for at tage kontakten til kommunen, hvis en sådan er nødvendig til dit til- eller nybyg.

Med nutidens moderne familie med ’mine, dine og vores børn’ kan ens drømmehus i det rigtige kvarter hurtigt blive for småt og snævert. Men hvis man ikke vil sælge og flytte væk, kan man udvide pladsen med en tilbygning, så det lille hus igen bliver funktionelt.

Hos Tømrermester Martin Sørensen udfører vi alle former for tilbygninger – et ekstra børneværelse, et walk-in-closet, en stor carport, et anneks til teenageren eller en ny træterrasse.

​Tømrermester Martin Sørensen kommer ud til en snak om, hvad I har brug for og hvad I ønsker og sammen finder vi frem til en løsning, der dækker alle dine ønsker og behov. Vi bygger i alle materialer og sørger selvfølgelig for, at tilbygningen matcher den nuværende arkitektur, stil og materialevalg.

Skal du have et større køkken, nyt badeværelse eller bare have renoveret hele førstesalen eller stueetagen? Så lad os står for projektet. Med vores mange års erfaring i faget og gennem en tæt dialog med dig under hele forløbet kan vi sørge for, at din renovering sker helt efter dine ønsker og behov.

​Tømrermester Martin Sørensen har et rigtig godt samarbejde med andre håndværksgrupper, hvor vi sørger for at koordinere arbejdsgangen på bedste måde.

Design by Michael Skov | Webmaster Michael Skov